Servicios
Documents relacionats

Notícies

20/06/2019

Els operaris de la Brigada Municipal estan realitzat les últimes feines d'adequació del litoral de cara a la nova temporada estiuenca. Després de les millores realitzades a les platges de la Barbiguera, Triador i Cossis, amb l'adequació dels accessos, sorra i servei de dutxes, ara les maquinàries han arribat fins al Fortí.

18/06/2019

Aquest matí s'ha reunit a l'Ajuntament la Junta de Seguretat Local presidida per l'alcalde de la localitat, Guillem Alsina, amb la presència de la subdelegada del govern en Castelló, Soledad Ten i els caps i comandaments, tant de la Policia Local com de la Guàrdia Civil.

17/06/2019

Del 21 al 30 de juny el municipi gaudirà d'una agenda amb més d'un centenar d'activitats que convertiran la ciutat en el referent festiu de la comarca perquè veïns visitants donen la benvinguda a l'estiu

14/06/2019

Centenars de clients dels establiments adherits han participat, un any més, en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs té premi" organitzada per la Regidoria de Comerç. Des de l'1 fins al 31 de maig els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig de xecs regal.

13/06/2019

Aquest matí l'alcalde en funcions de Vinaròs, Enric Pla, acompanyat pel regidor en funcions de Vertebració del Territori, Jan Valls i la regidora en funcions d'Educació, Begoña López, han comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania que s'ha rebut el projecte bàsic d'execució i direcció d'obra del col·legi Jaume I.<

12/06/2019

Aquesta jornada, impulsada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, la Confraria de Pescadors i l’empresa de turisme pesquer Trip&Feel, naix de la iniciativa dels propis pescadors, que decideixen obrir les portes de la seua activitat al ciutadà per a mostrar el treball i l’esforç que hi ha darrere d’aquest ofici.

11/06/2019

La regidoria de Cultura ha donat a conèixer el nom del presentador i de la mantenidora per a l'acte de la proclamació de les dames i cavallers, que es farà el proper divendres 21 juny, i que servirà per obrir les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

07/06/2019

Aquest matí s'ha presentat a Vinaròs la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere, amb un cartell de luxe que satisfarà els aficionats de Vinaròs i la comarca.

07/06/2019

Els alumnes del Col·legi d'Educació Especial del Baix Maestrat van rebre ahir els premis de la 14a edició del concurs de dibuix Créixer en la Diversitat.

06/06/2019

L'Ajuntament de Vinaròs ha iniciat les obres d'adequació de l'antiga Cotxera de Batet amb l'objectiu de rehabilitar l'edifici per donar-li un ús social i al mateix temps oferir una millor imatge del passeig marítim.