Servicios
Documents relacionats

Turisme fa un balanç positiu del Tapa Tour 2018 i de les Jornades del Llagostí

Tapa Tour Llagostí 2018

La bona cuina ha tornat a formar part de la variada oferta estiuenca que cada any s'ofereix als veïns i als centenars de visitants que cada temporada s'apropen fins al municipi per gaudir d'unes bones vacances. Els restaurants ha ofert als comensals receptes i tapes innovadores amb el llagostí com a principal protagonista.

Tapa Tour 2018

Des de Turisme s'ha fet una valoració molt positiva gràcies a una elevada participació, tant de veïns de Vinaròs com de turistes de Saragossa i Barcelona, així com de les diferents comarques de Castelló. Pel que fa als estrangers també han participat del Tapa Tour, sobretot francesos i alemanys, que han pogut degustar el nostre excel·lent llagostí.

Entre tots els comensals s'ha sortejat 23 premis procedents dels patrocinadors, als quals s'agreix la seua col·laboració per fer possible un any més el Tapa Tour: Xocolates Creo, Formatges de Catí, celler Magnanimus de Vilafamés, Paddle Van Delta Sup School, Cruceros Costa del Azahar i Bons Bolets.

Pel que fa a la valoració de les tapes el restaurant Rafel Lo Cristalero ha guanyat el premi del públic amb un 27,34% dels vots, en segona posició ha quedat el Teruel amb el 21,09% de les votacions, mentre que el Bergantín ha sigut tercer amb un 18,75%. Precisament aquest establiment ha aconseguit el guardó del jurat amb gairebé la unanimitat de tots els membres.

Jornades Llagostí

Durant el mes de juliol també s'ha pogut degustar la gastronomia marinera amb els menús especials que han elaborat els xefs locals, en aquest cas, la valoració també ha sigut molt positiva. Cal destacar que com a novetat al fullet informatiu de les jornades, els comensals tenien la possibilitat d'emplenar un qüestionari de satisfacció i entrar en el sorteig d’un sopar o dinar, o bé d’una excursió a la Reserva Natural de les Illes Columbretes per a dues persones.

La valoració des de Turisme és molt satisfactòria amb la participació de 258 persones que van omplir el qüestionari, dels quals el 100%, recomanaria el restaurant que va visitar i la majoria va valorar molt positivament la celebració de les jornades.